晴れた日のおやつに!

〜焼きピーチのバニラアイス添え〜
~Gilled peaches with vanilla ice cream~

焼いた桃とバニラアイスって意外と合うんですよ!
私の一番お気に入りのデザートです。簡単な桃の焼き方を見ていきましょう!試した方は忘れずにコメント残してくださいね!

Most people have never thought that grilled peaches and vanilla ice cream make the perfect combo!
One of my all time favorite desserts, so let’s go over how to easily grill peaches! Don’t forget to tell us how it goes!

Time: 5 Min

Serving: 4-5 peaches

このレシピではグリルパンを使用します。※魚焼きグリルでも代用可能
You will need a grill pan *you can also use your oven’s broil function*

Ingredients:

-2 ripe peaches(熟したピーチ)

-canola oil (菜種油)
*you can substitute for sunflower oil or extra virgin olive oil(ひまわり油やオリーブオイルと代替可能)*

-Vanilla ice cream(バニラアイス)

-Honey or salt for topping depending on your preferences(お好みでトッピング用ハチミツか塩)

Directions:

-Heat the grill to medium high heat.
グリルパンを中火程度に温めます。

-Cut your peaches in half and take the pits out.
桃を半分にカットし、種を取り除きます。

-spread a touch of canola oil on the peach halves and place them on the grill pan for a little (about 2min), then rotate 90 degrees and continue cooking them for another 1-2 mins. You want to see grill marks and the fruit start to caramelize.
ほんの少しのオイルをカットした桃に振りかけ、グリルパンに並べ、二分程度焼きます。そしたら桃を90度回転させて、また1-2分程度焼きます。格子状に焼き目がつき、桃が飴色になってきます。

-Remove the peaches and serve with a scoop of ice cream in the center of the peach!
そうしたら桃をグリルパンから上げ、真ん中にアイスクリームをのせます。

feel free to drizzle some honey to add sweetness, or sprinkle some salt to give it a good balance.
お好みでハチミツで甘さをプラスしたり、塩を少し振りかけて味を引き締めて見て下さい。

今日の英単語🍑
all time:一番~な、永遠に〜な、いつでも変わらない
ripe:熟した、食べ頃の
pit:(大きな)種
drizzle:(ソースなどを)たらす

 

Kelly
新宿校

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